A Pronamel egyedülálló összetétellel rendelkezik.

A Pronamel használata révén az ásványi anyagok a fogzománc mély rétegeibe is beépülhetnek, és aktívan erősíthetik és keményíthetik a megpuhult fogzománcot, ezáltal a fogzománc egészségesebbé, erősebbé, és a savak hatásaitól is védettebbé válik – mindennap.

A saveróziótól való védekezés szempontjából a mindennapos védelem a legfontosabb

Az ételeinkben található étkezési savak meggyengíthetik a fogakat: kioldják a létfontosságú ásványi anyagokat, és a fogzománc felszínét sokkal sérülékenyebbé teszik.

Ha a fogzománc egyszer elkopik, soha többé nem jön helyre.

A fogorvosok a leggyakrabban a Pronamel márkát ajánlják a savas fogkopás vagy saverózió esetén

A fogorvosok a Pronamel termékeit ajánlják. A Pronamel fogkrém egyedülálló, optimalizált fluoridtartalmú összetétellel rendelkezik, amely aktívan erősíti a meggyengült fogzománcot. A Pronamel fogkrém segít megakadályozni a fogzománc további kioldódását is. A fogkrémeket és a fogkeféket kifejezetten azok számára fejlesztettük ki, akik a saverózió szempontjából a magas kockázati csoportba tartoznak. A Pronamel fogkrémek választéka a mindennapos használatra alkalmas fogkrémek valamennyi előnyös tulajdonságával is rendelkeznek.

Használja napi két alkalommal, ezáltal:

  1. Védelmet nyújt a saverózió hatásaival szemben
  2. Védelmet nyújt a fogszuvasodás fő okozói, a szénhidrátok lebontásából származó savak hatásaival szemben
  3. Segít megőrizni az egészséges fogakat és a fogínyt
  4. Tisztítja és felfrissíti a szájat

A Pronamel fogkrém fogérzékenység esetén is használható. A gyermekek számára kifejlesztett Pronamel kifejezetten a gyermekek sérülékeny fogainak védelme érdekében készült: véd a fogszuvasodástól és a saveróziótól.

 

Fokozott Védelem

A Pronamel teljeskörű védelmet biztosít a szénhidrátok lebomlásából származó és az étkezési savak hatásaival szemben.

Fogorvosa amellett, hogy segít Önnek megelőzni a fogszuvasodást és megőrizni a fogíny egészségi állapotát, segíthet annak megítélésében is, hogy mekkora a kockázata a saverózió kialakulásának, és néhány hasznos tanácsot is adhat Önnek. Például: gondolja át, naponta milyen gyakran fogyaszt savas ételeket és italokat; csökkentse fogainak a savas ételekkel és italokkal való közvetlen érintkezésének idejét; ne öblögessen, és ne szürcsöljön savas ételeket és italokat hosszú időn keresztül. Ha Ön a saverózió szempontjából magas kockázatnak van kitéve, fogorvosa tanácsára használjon puha sörtéjű fogkefét és alacsony dörzshatású fluoridos fogkrémet. Kérje ki és fogadja meg fogorvosa tanácsait, hogy hatékonyabban kezelhesse a saveróziót.

Pronamel fogkrém